Jucaria zilei

Abonare Newsletter
 


PLUSURI

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata:
 
  Animalele padurii de plus. Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 27 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani Pretul afisat este pentru o bucata. La finalizarea comenzii speficicati modelul dorit.
79,00  Lei
  Catei de plus. Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 20 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani Pretul este pentru o bucata!!!
39,00  Lei
 Animale de ferma de plus : Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 20 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani   PRETUL ESTE PER BUCATA.
39,00  Lei
 Animale de plus, jucarii de plus pentru copii : Compozitie - captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 23 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Pretul afisat este pentru o bucata. La finalizarea comenzii speficicati modelul dorit.
39,00  Lei
  Jucarii de plus pentru copii cu varsta de 3 ani - Maimuta de plus : Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila.Trage de coada si vibreaza.Dimensiune: aprox 13 cm.
24,90  Lei
 Jucarii de plus, fructe de plus recomandate copiilor cu varsta de peste 3 ani. Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 14-16 cm.   Pretul afisat este pentru o bucata. La finalizarea comenzii speficicati modelul dorit.
19,90  Lei
  Fructe de plus. Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 22-24 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani
39,90  Lei
  Animale de plus - diverse modele. Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 27 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. !!! Pretul afisat este pentru o singura bucata! La finalizarea comenzii speficicati modelul dorit.
79,00  Lei
 Brelocul catelusul din plus Venturelli, este blanos si prietenos. Jucarie pentru copii peste 3 ani.   Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Invarte-i usor codita si aceasta va vibra!!! Dimensiune: 8 cm.
29,90  Lei
  Animale de plus - diverse modele. Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 18 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Pretul afisat este pentru o bucata. La finalizarea comenzii speficicati modelul dorit.
39,00  Lei
 Urs mic Babu de la Venturelli. Pretul afisat este pentru o bucata. La finalizarea comenzii speficicati modelul dorit. Inaltime: 25 cm
59,00  Lei
 Plusuri de Halloween cu sunet. Compozitie: captuseala groasa, blana nontoxica, nonalergica si neinflamabila. Dimensiune: aprox 27 cm. Nu se recomanda copiilor sub 3 ani. Pretul afisat este pentru o bucata. La finalizarea comenzii speficicati modelul dorit.
39,00  Lei
 Jucarii de plus, jucarii bebelusi - jucarie plutitoare pentru bebelusi si copii, din colectia Venturelli. Jucarii de plus pentru copii cu varsta intre 0-3 ani.
54,90  Lei
 Jucarii bebelusi : set Cal si calaret de plus. Inaltime: aprox 25 CM .
79,90  Lei
 Jucarii bebelusi : Babetica si jucarie cu zdranganele. Roz si bleu.Lungime: 17-26 cm.
54,90  Lei
 Jucarii de plus, jucarii bebelusi : soare si stelute de plus.Se pot agata.Dimensiuni: 27 cm.
25,90  Lei
 Plus Breloc Iepure de la Venturelli
19,90  Lei
 Plus Puiut de gaina de la Venturelli Inaltime: 9cm
24,90  Lei
 Plus tip breloc Gargarita de la Venturelli Lungime: 11cm Pretul este pentru o singura bucata!
29,90  Lei
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata:
 

Vanzare de jucarii de plus si animale de plus la preturi avantajoase. Plusuri copii, plusuri bebelusi pe Nicoro.ro, magazin de jucarii pentru copii